Hoe je zelfdiscipline kunt opbouwen: Weersta verleidingen en bereik je lange-termijn doelen - Martin Meadows

Hoe je zelfdiscipline kunt opbouwen: Weersta verleidingen en bereik je lange-termijn doelen

By Martin Meadows

  • Release Date: 2017-02-28
  • Genre: Self-Improvement

Description

Hoe Zelfdiscipline Ontwikkelen, Verleidingen Weerstaan en Je Doelstellingen op Lange Termijn te Bereiken

Als je positieve veranderingen in je leven wilt maken en je doelstellingen op lange termijn wilt bereiken, kan ik geen betere manier bedenken dan te leren hoe je meer zelfdiscipline ontwikkelt.

De wetenschap heeft heel wat interessante aspecten van zelfdiscipline en wilskracht uitgedokterd, maar het merendeel van deze kennis ligt diep verborgen in lange en saaie wetenschappelijke papers.

Als je van deze studies wil profiteren zonder ze te moeten lezen, is dit boek iets voor jou. Ik heb het namelijk al gedaan voor jou, en heb de nuttigste en meest haalbare wetenschappelijke ontdekkingen onderzocht die jou helpen je zelfdiscipline te verbeteren.

Hier zijn enkele dingen die je gaat leren in dit boek:

- Wat een bankovervaller met citroensap on zijn gezicht je kan leren over zelfcontrole. Het verhaal zal je doen gieren van het lachen, maar de implicaties ervan gaan je twee keer laten nadenken over jouw capaciteit om je verlangens onder controle te houden.

- Hoe 50€ chocoladerepen je kunnen motiveren wanneer je geconfronteerd wordt met een overweldigende drang om op te geven.

- Waarom President Obama uitsluitend grijze en blauwe maatpakken draagt en wat dat net te maken heeft met zelfcontrole (het is ook de mogelijke verklaring waarom de armen arm blijven).

- Wat dopamine net is en waarom het cruciaal is de rol ervan te begrijpen als je je slechte gewoontes wilt verbreken en goede gewoontes wilt vormen.

- 5 praktische manieren om je zelfdiscipline te trainen. Ontdek enkele van de belangrijkste technieken om je zelfcontrole op te drijven en beter te worden in het weerstaan aan instant voldoening.

- Waarom het status quo vooroordeel je doelstellingen zal bedreigen en wat je moet doen om het effect dat het heeft op je resoluties te verminderen.

- Waarom extreme diëten mensen helpen hun doelstellingen op lange termijn te bereiken, en hoe je deze bevindingen kunt toepassen op je eigen leven.

- Waarom en wanneer jezelf uitspattingen toestaan je in feite kan helpen je zelfdiscipline op te bouwen. Ja, je mag jezelf (af en toe) volproppen en je zal nog steeds gewicht verliezen.

In plaats van het gedetailleerde "waarom" met je te delen (met verwarrende en saaie beschrijvingen van studies), ga ik het "waarom" delen - advies dat je leven zal veranderen als je beslist om het te volgen.

Ook jij kan de kunst van zelfdiscipline onder de knie krijgen en leren hoe je aan verleidingen kunt weerstaan. Jouw doelstellingen op lange termijn zijn het waard. Koop dit boek nu.

Comments